Besplatna dostava

Pri kupnji iznad 45 €.
Više o dostavi ovdje.

Prilika za Vas i za frizere – Radico paket za salone

Dragi svi koji volite Radico i svi koji biste Radico voljeli upoznati!

Proizvođač, direktor indijske tvrtke Radico, g. Sanjeev Bhatt, podupire nas kod ideje da ponudimo frizerskim salonima pristupačnu priliku za stjecanje iskustva s potpuno prirodnim i ekološkim bojama za kosu Radico COLOUR ME ORGANIC.

Pitanje, znamo li za neki frizerki salon koji boji našim bojama na ovom ili onom kraju Hrvatske, jedno je od najčešće postavljenih pitanja naših stranaka. Zato je vrijeme da nešto učinimo po tom pitanju.

FRIZERI mogu zagrabiti priliku – izuzetno pristupačan paket s Radico proizvodima i kroz vlastito iskustvo naučiti o djelovanju biljnih bojila (0% kemikalija)!

VI kao njihov potencijalni klijent možete nazvati frizera kod kojeg biste se rado bojali s našim bojama i ispričati mu o »Radico paketu za frizere«. Na taj način i Vi dobivate (objašnjeno ispod).


U nastavku je napisano kako Vi ili Vaš frizer možete iskoristiti ovu priliku.

PRILIKA ZA FRIZERE: Frizeri mogu birati između unaprijed pripremljenim »Radico paketima za frizere«. Svaki paket sadrži pet različitih nijansi. Od svake nijanse su po tri vrećice po 100 g, što je zajedno 300 g biljnog praha pojedine nijanse. Ta je količina dostatna za dvokratno bojenje cijele dužine kose koja je duga do sredina leđa te je srednje gustoće i debljine. Naravno, kraću, tanju ili rjeđu kosu ovom količinom možete obojati više puta. Svake nijanse je dovoljno za više bojenja baš zbog toga kako bi frizer u praksi uvidio razlike u rezultatu između prvog i svakog sljedećeg bojenja. Svaki paket sadrži jednu tamniju, jednu svjetliju i jednu crvenkastu nijansu.

U paketu je dakle 15 vrećica biljnog praha za bojenje kose (5 različitih nijansi). Paketu je dodani još i šampon u prahu – ritha koju frizer obavezno upotrijebi za pranje kose neposredno prije bojenja. Tri vrećice rithe (zajedno 300 g) koje su dio paketa, dostatne su za najmanje 15 pranja kose.

Cijena cijelog paketa za frizere (15x vrećica boja za kosu Radico Colour Me Organic i 3x rithe) je 59,90 € (približno 447 HRK). Poštarina za plaćanje pouzećem iznosi 5,95 € (približno 45 HRK) na paket. Kurirskoj službi DPD ukupan iznos 65,85 € (približno 492 HRK) plaćate u kunama. Za otoke/mjesta koja mostom nisu povezana s kopnom dostava je za 2 € veća (približno 15 HRK). Cijena se u kunama može minimalno mijenjati s obzirom na trenutni tečaj konverzije.

Za narudžbu upotrijebite naš kontakt. Napišite ime frizerskog salona u kojem radite, punu adresu za dostavu, telefonski broj na kojem ste dostupni, i broj izabranog paketa. Veličina paketa: 28x19x13 cm. Težina paketa: oko 2 kg.

Za vrijeme trajanja akcije frizer može neograničeno ponavljati kupnju bilo kojeg paketa. Vježba je najvrjednija! Uz pristupačne cijene svojih usluga, možete dobiti redovite i vjerne stranke te ugodan i zdrav rad bez kemikalija! Ako želite da Vaš frizerski salon (i činjenicu da ste iskoristili priliku datu frizerima) javno objavimo na našoj Facebook stranici, pošaljite nam u SMS-u ili e-mailu poruku s predmetom »frizer – javni post« te napišite u kojem frizerskom salonu radite i koje su nijanse iz Vašeg paketa još uvijek »slobodne«. Na taj način možete lakše i brže dobiti stranke koje bi željele isprobati preostale nijanse koje se nalaze u pojedinom paketu.

Svakom ćemo paketu priložiti brošure, u kojima su na zadnjim dvjema stranicama predstavljene sve nijanse boja za kosu Radico, koje možete postaviti na vidljivo mjesto u salonu zajedno s ostalim priloženim promocijskim materijalom. Nakon što će frizerski salon naručiti paket treći put, poslat ćemo mu i nijanser s pramenovima kose.

Frizerski salon koji se odluči za kupovinu paketa sam postavi cijenu za:

  • 1.) kraći postupak (30 minuta): pranje kose rithom i nanošenje boje (stranka sama doma ispere boju s kose) ili pak

  • 2.) cjeloviti postupak (120-140 minuta): pranje kose rithom, nanošenje boje, djelovanje boje ispod haube (60-75 minuta), ispiranje boje s kose (isperemo samo s vodom, ne šamponom) i izrada frizure.

Zbog izrazito pristupačne cijene paketa (ušteda približno 110€ (oko 800 HRK)) frizer se obvezuje da za vrijeme stjecanja iskustva, dakle kada koristi materijal iz »Paketa za frizere« svojim strankama naplati samo svoj rad, no ne i u upotrijebljeni materijal (boje za kosu i rithe).

Korisne poveznice. Detaljne upute za uporabu i pregled videa mogu Vam biti u pomoć kako biste napravili sve onako kako je potrebno. Zašto nije svejedno čime peremo kosu prije bojenja prirodnim bojama i kako tretirati kosu kada stranka koristi proizvode za oblikovanje kose (lakovi za kosu, pjene, kreme, gelovi, vosak), objašnjeno je ispod naslova »Pranje kose«.

Radico paketi za frizere


PRILIKA ZA VAS: Nazovite svog frizera čija ste vjerna stranka već godinama odnosno najbližeg frizera kod kojeg biste se rado bojali! Ispričajte mu da se želite kod njih obojati prirodnom bojom Radico te da biste rado iskoristili »Radico paket za frizere«. Frizera usmjerite na blog na našoj web stranici ili pak neposredno na poveznicu radico.hr/prilika kako bi se upoznao s time što ova prilika pruža. Naravno, može nas i sam frizer kontaktirati, a mi ćemo mu objasniti o čemu se tu radi. Upitajte kada možete nazvati ponovno i dogovorite termin u slučaju zanimanja te mu javite koju ste nijansu odabrali za svoju boju kose.

Time ćete napraviti sve što možete, želite li sudjelovati u našoj akciji. Ako se frizer odluči iskoristiti priliku, on će dobiti po pristupačnoj cijeni paket u kojem će biti i 300 g biljnog praha za bojenja kose – za Vas (količina dovoljna za nekoliko bojenja, ovisno o dužini, debljini i gustoći kose) i primjerena količina biljnog praha ritha, jedini proizvod kojeg preporučujemo za pranje kose neposredno prije bojenja kose s našim bojama.

Što Vi time dobijete? Frizer će Vam naplatiti samo cijenu za rad – za pranje i bojenje kose, no ne i upotrijebljeni materijal.

Kod frizera se možete naručiti na:

  • 1.) pranje kose i nanošenje boje (30 minuta): u tom primjeru sa sobom ponesite toplu zimsku kapu s kojom ćete nakon nanosa boje otići doma i tamo si sami isprati boju nakon njezinog djelovanja;

  • 2.) cjeloviti postupak bojenja (120-140 minuta): taj postupak je, naravno, nekoliko duži i cijena rada je prikladno viša.

Nijansu odaberite vrlo pomno! U pomoć neka Vam budu naši savjeti i primjeri stranaka na našoj Facebook stranici (na poveznici »Fotografije«). Po mogućnosti odaberite najbolji dan za bojenje kose za Vas same (hormoni, kalendar).Napomena: Akcija traje do otkazivanja i namijenjena je isključivo frizerskim salonima. Kada pojedinog paketa ponestane, zadržavamo pravo isključiti paket iz izbora ili mijenjati sadržaj paketa.