Besplatna dostava

Pri kupnji iznad 45 €.
Više o dostavi ovdje.

DOSTAVA

Proizvode dostavljamo na području cijele Republike Hrvatske uz iznimku nekih krajeva i gradova*.
Pakete dostavlja kurirska služba DPD. Prilikom kupnje iznad 45 € dostava je besplatna (za otoke/mjesta koja mostom nisu povezana s kopnom dostava iznosi 2 €).

Prilikom kupnje gdje je ukupan iznos plaćanja niži od 45 €, trošak dostave razlikuje se prema odabranom načinu plaćanja:

  • VISA / MASTERCARD (poštarina: 3,95 €)
  • PAYPAL (poštarina: 3,95 €)
  • PLAĆANJE POUZEĆEM (poštarina: 4,95 €)

Poštarina za otoke/mjesta koja mostom nisu povezana s kopnom, je viša, to jest:

  • VISA / MASTERCARD (poštarina: 5,95 €)
  • PAYPAL (poštarina: 5,95 €)
  • PLAĆANJE POUZEĆEM (poštarina: 6,95 €)

Nakon klika na polje »Završite kupnju« u našoj online trgovini:

  •  -    primit ćete na Vašu e-adresu automatsku potvrdu o primitku narudžbe s podacima o narudžbi (u slučaju da ste za plaćanje odabrali »plaćanje pouzećem«) odnosno
  •  -    slijedite standardnom postupku plaćanja, ako ste za način plaćanja odabrali PayPal ili kreditnu karticu VISA / MASTERCARD.

Naručene proizvode poslat ćemo na Vašu adresu još istog dana odnosno u roku 1-2 radnih dana nakon zaprimljene narudžbe. Kada paket predamo kurirskoj službi DPD, primit ćete na Vašu e-adresu obavijest o predanoj pošiljci. Dostavu paketa možete očekivati sljedeći dan nakon primitka obavijesti, raspored dostave za otoke/mjesta koja mostom nisu povezana s kopnom, možete pogledati ovdje.

Kurir/dostavljač nazvat će stranku na navedeni telefonski broj u slučaju kada se stranke u trenutku dostave ne nalaze na adresi. Tada se mogu putem telefona dogovoriti za primjerenije vrijeme dostave sljedeći radni dan, odnosno za drugu mogućnost – da se paket preuzme na najbližoj benzinskoj postaji INE.

Za informaciju o okvirnom vremenu dostave možete na dan dostave nakon 7.30 sati nazvati tvrtku DPD na telefonski broj 00385 1 343 06 00 i zatim pritisnete broj za upite o pošiljkama. Broj Vašeg paketa je upisan na obavijesti o predanoj pošiljci. Na Vašu izričitu želju možemo na dan dostave i mi provjeriti približno vrijeme dostave (pišite nam na info@radico.hr i u predmet poruke napišite »Upit«).

*Popis krajeva i gradova u koje ne dostavljamo pakete, pogledajte ovdje.

17. 5. 2018
Promijenjeno i dopunjeno:
25. 7. 2018