Besplatna dostava

Pri kupnji iznad 45 €.
Više o dostavi ovdje.

O tvrtki Radico

Indijska tvrtka specijalizirana za prirodne i ekološke boje za kosu.

Za potpuno prirodne i ekološke proizvode Radico možemo zahvaliti indijskoj Prirodi i tvrtki Radico koja ih dijeli s nama.

Tvrtka Radico je srednje velika multinacionalna tvrtka sa sjedištem i tvornicom u sjevernom dijelu Indije, u zoni Noida blizu New Delhija te s distribucijskim skladištem i međunarodnim uredom u Kaliforniji u SAD-u. Osnovana je 1992. godine i djeluje pod vodstvom gosp. Sanjeeva Bhatta. Tvrtka Radico jedna je od rijetkih u svijetu koja se specijalizirala za prirodne i ekološke boje za kosu. Proizvodi Radico zasnivaju se na visokom stručnom znanju na području prirodne kozmetike.

Svojim je prvim proizvodom, kanom, tvrtka Radico odmah na početku ušla na zahtjevno japansko tržište gdje je zbog potražnje isključivo za proizvodima najviše kvalitete puno naučila. To joj je pomoglo u daljnjem razvoju proizvoda i brzom širenju poslovanja u SAD, Kanadu, Ujedinjene Arapske Emirate, Novi Zeland, Australiju, Bahrein, Tajvan i zatim još na europska tržišta: u Španjolsku, Švedsku, Mađarsku itd. Danas je trgovačka marka Radico prisutna već u 23 zemlje diljem svijeta.

Na početku 2015. godine Indija se jako brzo odazvala na naš upit. Prva pošiljka proizvoda Radico u Sloveniju stigla je 2015. godine, nakon tri godine učinilo nam se da je pravo vrijeme za ulazak u Hrvatsku. Indijska tvrtka Radico odabranim sloganom „Organic is real natural“ naglašava svoje uvjerenje da je samo ekološki uistinu prirodno. Zbog toga što su potpuno prirodne i ekološke, biljne boje za kosu Radico COLOUR ME ORGANIC prve su u svijetu primile certifikat ECOCERT, složili su se da trgovačku marku lijepo opisuje slogan koji smo osmislili za slovensko tržište, a on glasi – „Na ponos prirode“. Znači „Na ponos prirode“ i zadržat ćemo ga i na hrvatskom jeziku.

Naše uvjerenje i misija.

Osnivač i direktor indijske tvrtke Radico, gosp. Sanjeev Bhatt: „Samo je ekološko uistinu prirodno.“

Vjerujemo i djelujemo po Zakonu karme – „kako siješ, tako ćeš i žnjeti.“
Usredotočujemo se na razvoj 100 % prirodne i certificirane ekološke kozmetike koja je za ljude sigurna i zdrava.
Naša je misija pomagati ljudima i otkriti njihovu prirodnu ljepotu na prirodan način.
Uvjereni smo da je samo ekološko uistinu prirodno.

Zašto Indija?

Zbog toga što je domovina ayurvede („znanost o životu“), 5000 godina stare znanosti o prirodnom liječenju. Zato što su zbog njezine veličine klimatske prilike i uvjeti za rast u određenim dijelovima te zemlje različiti, a to omogućuje da se odabrane sastojke naših proizvoda nabere u onom okruženju koje je za određenu biljku najpovoljnije. Zbog toga što u istraživanjima i razvoju surađuju stručnjaci: znanstvenici, liječnici, sveučilišta za poljoprivredu i poljoprivredni instituti. Zbog toga što je od 881 različite vrste biljaka koje rastu u Indiji, više od 85 % neuzgajanih, divlje rastućih biljaka. Zbog dobrog gospodarenja – raspoloživost ljudskih resursa po razumnoj cijeni. Zbog opsežnog znanja o ljekovitom bilju.

Briga o zaposlenicima.

Podjetje Radico proizvajalec naravnih barv za lase

Rad s biljnim prahom zahtijeva da su zaposlenici na svim proizvodnim fazama odgovarajuće zaštićeni. Direktor indijske tvrtke Radico, gosp. Sanjeev Bhatt nam je u trenutku svog posjeta Sloveniji, kada je sati za upoznavanje bilo na pretek, povjerio i to da svakom zaposleniku pokriva troškove školovanja za jedno dijete.

Nagrade i postignuća.

Tvrtka Radico je u jako kratkom vremenu postigla ogroman rast. Njezin stalan trud za izvrsnu kvalitetu proizvoda cijenjen je diljem svijeta. Indijska je tvrtka ponosna vlasnica međunarodnih nagrada i certifikata kvalitete:

  • Njemačka – Frankfurt, 2001. – 2002.: , 2001-2002: The Arch of Europe Gold Star Award For Quality
  • Velika Britanija, 2002. – 2003: Best Performance Award by Council of International Award
  • Indija, 2003-2004: »Niryat Shiromani Puraskar« Best Performance Award by Indian Council for Small and Medium Exporters [ICSME]
  • certifikat Trust Me from Credibility First (A Division of CRISIL)
  • Indija – Nepal: Certificate of Appreciation from Beauty Association of Nepal for Herbal Beauty Products
  • Velika Britanija: certifikat The Good Manufacturing Practice For Manufacture of Herbal Hair Color Powder