Besplatna dostava

Pri kupnji iznad 45 €.
Više o dostavi ovdje.

O proizvodima Radico

Dolaze iz indijske Prirode.

Sastojci svih proizvoda koje proizvodi tvrtka Radico dolaze iz indijske Prirode. Uistinu 100 % prirodni i ekološki proizvodi, bez bilo kakvih kemikalija! Tvrtka Radico u svojoj proizvodnji ne upotrebljava nikakve životinjske proizvode (kao ni nusproizvode, kao što su npr. med i mlijeko) ili genetski modificirane organizme.

Sve biljke koje su sastojci naši proizvoda ručno su obrane, uzgojene bez uporabe pesticida, umjetnih gnojiva, mulja iz postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda i nisu ozračene ionizirajućim zračenjem.

Potpuno su prirodni proizvodi za bojenje i njegu kose. Od ayurvedskih indijskih biljaka.

Možete birati među već pripremljenim nijansama iz kolekcije COLOUR ME ORGANIC, odnosno na naš OBOJI ME EKOLOŠKI ili si pak svoju nijansu izmiješate sami s proizvoljnim omjerom biljnih bojila: 100 % kane, 100 % indiga i/ili 100 % sene.

Dostupan BILJNI PRAH:

Redovitom uporabom 100 % prirodnih proizvoda Radico do snaže i sjajne kose.

Biljni prah pomiješamo s vodom, nanesemo ga na kosu i ostavimo da djeluje.

Boje za kosu COLOUR ME ORGANIC ne sadrže PPD (p-fenilendiamin), PAP (4-aminofenol), amonijak, resorcinol, perokside i parabene. Ove potpuno prirodne boje za kosu sadrže isključivo ayurvedske indijske biljke. Biljni pigmenti prekrivaju i sijedu kosu! Više o sastojcima proizvoda možete pročitati ovdje.

Prilikom bojenja kose 100 % prirodnim bojama čiji su sastojci isključivo biljke, ne možemo očekivati tako radikalne promjene koje postižemo kemijskim bojama za kosu. Strpljivost i redovita uporaba dovest će nas do sve boljih rezultata bojenja, kao i do zdrave strukture kose.

Ekološki. Certificirani.

Svi su proizvodi Radico ekološki i imaju certifikate ECOCERT, USDA ORGANIC i India Organic. Odličan odabir za sve, a posebno one koji su skloni alergijskim reakcijama. Proizvodi Radico prihvatljivi su za životinje i okoliš. Na kartonskoj ambalaži možemo naći znak za recikliranje i simbol zeca koji znači da se tvrtka Radico protivi testiranju na životinjama (Against Animal Testing).

img-responsive