Besplatna dostava

Pri kupnji iznad 45 €.
Više o dostavi ovdje.

POTPUNI PAKET

I za početnike i za redovne korisnike

Potpuni paket uključuje, pored dviju boja za kosu COLOUR ME ORGANIC (u pakiranju od 100 grama), još tri potpuno prirodne i ekološke proizvode za pranje i njegu kose: AMLA, RITHA i SHIKAKAI. Kada koristimo zaista 100% prirodne boje za kosu neophodno je imati proizvode za njegu, posebice biljni prah RITHA. Zašto je to tako obrazložiti ćemo u nastavku.

Ako kupovnu košaricu napunite sa sljedećim proizvodima:

Na taj POTPUNI PAKET se vam na blagajni automatsko obračuna 10 % popusta.

Nepogrešljivi – amla, ritha, skikakai

RITHA je jedini proizvod iz naše ponude koji preporučamo za pranje kose neposredno prije bojanja s potpuno prirodnim i ekološkim bojama za kosu COLOUR ME ORGANIC. Ona je alternativa klasičnom šamponu. Kosu temeljito očisti, a suština proizvoda je ta da na kosi ne pušta nikakav sloj što je ključno za potpuno prirodne boje za kosu i time biljna bojila dobivaju jednostavan put do stabljike kose i lako, bez prepreka, oboje kosu.

Kada obojimo kosu na kojoj su ostaci sloja određenih kozmetičkih preparata za pranje i njegu kose, biljno bojilo nanesemo preko toga sloja umjesto da bi direktno obojali samu stabljiku kose. Posljedica toga je da boja u roku jednoga tjedna ne izblijedi bez obzira ako si u tome trenutku operemo kosu ili ne.

Biljna bojila nemaju slobodan put do stabljike kose (to se desi nakon pranja kose sa sintetičnim ili prirodnim šamponima koji na kosi puštaju određeni sloj).

Kupnja

SHIKAKAI djeluje kao šampon i istovremeno kao balzam. Pošto oteža kosu (na kosi pušta sloj) koristimo ga kada kod poželimo, a ne samo neposredno prije bojanja kose. Shikakai uklanja prhut, sprječava nadraživanje vlasišta i potiče rast kose. SHIKAKAI se, za razliku od RITHE, tijekom pranja kose ne pjeni, no unatoč tome vrlo je popularan posebice kod muškaraca. Ukoliko Vam prilikom pranja kose sa SHIKAKAI-em nedostaje sapunica, možete ga kombinirati s RITHOM.

Kupnja

AMLA kosi daje sjaj i sprječava ispadanje kose. Može se koristiti i kao maska za kosu i lice, pošto je adstringentna i sužava pore. Za čiščenje kose je ne koristimo samostalno, već ju dodamo i pomiješamo k RITHI i/ili SHIKAKAI-u. RITHA očisti, SHIKAKAI nadomjesti balzam, a AMLA daje kosi sjaj.

Kupnja